Friday, October 23, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (7-04-2015)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Duapune-E-MARTE-1

 

 

 

 

 

 

 

Financier https://duapune.com/jobs/15098

Affiliate Manager https://duapune.com/jobs/15093

Agjent Financiar (Broker) https://duapune.com/jobs/15095

Agjent/e Shitjesh Tirane https://duapune.com/jobs/15130

Agjente udhetimi Vlore https://duapune.com/jobs/15094

Drejtor i Departamentit të Burimeve Njerëzore dhe Administrimit https://duapune.com/jobs/15101

Specialist i Marrëdhënieve Publike & Komunikimit pranë Shoqërisë FAF sh.a. Tiranë https://duapune.com/jobs/15103

Përgjegjës pranë Degës të Shoqërisë FAF sh.a., Maqellarë https://duapune.com/jobs/15104

Përgjegjës pranë Degës të Shoqërisë FAF sh.a., Peshkopi https://duapune.com/jobs/15105

Graphic designer https://duapune.com/jobs/15123

Ing. NOC & Backbone https://duapune.com/jobs/15100

Mirembajtes teknik https://duapune.com/jobs/15089

Magazinier https://duapune.com/jobs/15090

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...