Monday, October 26, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (6-04-2015)

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Duapune Fb Postim Punesh (1)

Menaxher/e për administrate dhe financa https://duapune.com/jobs/15068

Specialist i Larte Prokurimesh https://duapune.com/jobs/15059

Menaxher Marketingu https://duapune.com/jobs/15082

Menaxher Projekti https://duapune.com/jobs/15081

Teknolog/e Ushqimor https://duapune.com/jobs/15060

Arkitekt https://duapune.com/jobs/15083

Inxhinier/e https://duapune.com/jobs/15071

Inxhinier HVAC https://duapune.com/jobs/15069

Arkitekt https://duapune.com/jobs/15084

Marketues ne fushen e IT https://duapune.com/jobs/15074

Graphic Designer https://duapune.com/jobs/15066

Web Developer/Designer https://duapune.com/jobs/15075

Programues   https://duapune.com/jobs/15032

Grafik designer https://duapune.com/jobs/14913

Junior Developer https://duapune.com/jobs/15064

Agjent(e) shitjesh biletash per udhetime nderkombetare https://duapune.com/jobs/15079

Menaxhere Bari https://duapune.com/jobs/15073

Kamarier/e https://duapune.com/jobs/15072

Bell Boy (Portier ne hotel) https://duapune.com/jobs/15085

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.