Saturday, October 24, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (5-1-2016)

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Duapune-E-MARTEMenaxher i Departamentit te Shitjeve dhe Marketingut           https://duapune.com/jobs/menaxhim/geci-shpk-tirana-international-hotel/tirane/menaxher-i-departamentit-te-shitjeve-dhe-marketing

HRIS Data Migration Expert         https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/sgs-albania/tirane/hris-data-migration-expert-18517

Drejtor Finance         https://duapune.com/jobs/ekonomist/agikons/tirane/drejtor-finance-18508

Sales Executive B2B (produkte mjekësore)         https://duapune.com/jobs/shitje/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/sales-executive-b2b-produkte-mjekesore-18521

Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Sarandë        https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/sigal-uniqa-group-austria/sarande/specialist-i-marrjes-ne-sigurim-dega-sarande-18520

Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Gjirokastër        https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/sigal-uniqa-group-austria/gjirokaster/specialist-i-marrjes-ne-sigurim-dega-gjirokaster-1

Kontabilist         https://duapune.com/jobs/ekonomist/agikons/tirane/kontabilist-18511

Recepsionist        https://duapune.com/jobs/turizem/best-western-premier-ark-hotel/tirane/receptionist-18510

Portier ne Hotel/ Ndihmes Recepsionist       https://duapune.com/jobs/turizem/best-western-premier-ark-hotel/tirane/portier-ne-hotel-ndihmes-recepsionist-18507

Kamarier Restoranti           https://duapune.com/jobs/turizem/best-western-premier-ark-hotel/tirane/kamarier-restoranti-18509

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...