Saturday, October 24, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (4-prill-2016)

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Duapune-E-HENE

1 Ekonomiste https://duapune.com/jobs/ekonomist/r-c/tirane/ekonomiste-19588
2 Shites/e ose Teknik i mesem https://duapune.com/jobs/shitje/portokallial-electronic/tirane/shitese-ose-teknik-i-mesem-19610
3 Analista di Portafoglio https://duapune.com/jobs/analist-kredie/parr-shpk/tirane/analista-di-portafoglio-19611
4 Internal Auditor https://duapune.com/jobs/financier/deloitte-albania/tirane/internal-auditor-19612
5 CAMPAGNA SOLO Appuntamenti – Per Operatori e Team leader https://duapune.com/jobs/operator/business-call/tirane/campagna-solo-appuntamenti-per-operatori-e-team-le
6 Kordinatore Shitjesh (Tirane) https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/amg-shpk/tirane/kordinatore-shitjesh-tirane-19614
7 Financier https://duapune.com/jobs/financier/unipress-shpk/tirane/financier-19615
8 Gazetar/e https://duapune.com/jobs/gazetar/unipress-shpk/tirane/gazetare-19616
9 Ekonomist (M) https://duapune.com/jobs/ekonomist/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/ekonomist-m-19617
10 Përfaqësues Shitjesh në Zona PLUS në Vlorë https://duapune.com/jobs/shitje/plus-communication/vlore/perfaqesues-shitjesh-ne-zona-plus-ne-vlore-19618
11 Asistent Menaxher Dyqani/ Vlore https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/neptun-shpk/vlore/asistent-menaxher-dyqani-vlore-19620
12 Account Managers Corporate – Domestic Corporate Department https://duapune.com/jobs/crm-menaxhimi-i-marredhenieve-me-klientin/raiffeisen-bank-albania/tirane/account-managers-corporate-domestic-corporate-depa
13 Specialist pagash https://duapune.com/jobs/ekonomist/abissnet-sha/tirane/design-19623
14 Menaxher Salle ne Restorant https://duapune.com/jobs/menaxhim/the-plaza-tirana/tirane/menaxher-salle-ne-restorant-19624
15 Waiter/ Waitress/ Barman https://duapune.com/jobs/turizem/the-plaza-tirana/tirane/waiter-waitress-barman-19622
16 Ndihmes Kuzhinier https://duapune.com/jobs/turizem/the-plaza-tirana/tirane/ndihmes-kuzhinier-19625
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...