Wednesday, April 21, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (4-05-2015)

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Duapune-E-HENEInxhinier Ndertimi https://duapune.com/jobs/15576

Drejtor Shitjesh https://duapune.com/jobs/15577

Ekonomist   https://duapune.com/jobs/15587

Drejtor i Sherbimeve Hotelerike   https://duapune.com/jobs/15579

Konsulente Shitje   https://duapune.com/jobs/15578

Preantuese ne shitjen e produkteve elektronike   https://duapune.com/jobs/15573

Dizajner Grafik dhe Web   https://duapune.com/jobs/15564

QA Engineer   https://duapune.com/jobs/15560

Mjek Laborator   https://duapune.com/jobs/15558

Teknik Laboratori   https://duapune.com/jobs/15559

CREW FOR CRUISE SHIP / EKUIPAZH NE ANIJE TURISTIKE  https://duapune.com/jobs/15565

Recepsioniste Dhermi    https://duapune.com/jobs/15572

Kuzhinier https://duapune.com/jobs/15568

Kuzhinier/e   https://duapune.com/jobs/15561

Sanitare Dhermi   https://duapune.com/jobs/15575

Operatori outbound   https://duapune.com/jobs/15581

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...