Monday, October 26, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (31-3-2016)

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Duapune-E-ENJTE

1 Consultancy Services https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/risialbania/tirane/consultancy-services-19563
2 Operatore Telefonik ne Gjermansht https://duapune.com/jobs/operator/weconnect/tirane/operatore-telefonik-ne-gjermanisht-19567
3 Collateral Appraiser – Collateral Management Unit/ Integrated Risk Division https://duapune.com/jobs/specialist/raiffeisen-bank-albania/tirane/collateral-appraiser-collateral-management-unit-in
4 Market Risk Senior Officer – Integrated Risk Division https://duapune.com/jobs/specialist/raiffeisen-bank-albania/tirane/market-risk-senior-officer-integrated-risk-divisio
5 Menaxher/e Projekti https://duapune.com/jobs/menaxhim/elite-jobs/tirane/menaxhere-projekti-19574
6 Consulenti Telefonici Gas & Luce & ADSL https://duapune.com/jobs/shkenca-te-komunikimit/facileit-broker-di-assicurazioni-srl-albania-branch/tirane/per-la-sede-di-tirana-facileit-ricerca-consulenti-
7 Consulenti Telefonici Gas & Luce & ADSL https://duapune.com/jobs/shkenca-te-komunikimit/facileit-broker-di-assicurazioni-srl-albania-branch/tirane/per-la-sede-di-tirana-facileit-ricerca-consulenti-
8 Menaxher i Zhvillimit të Biznesit https://duapune.com/jobs/menaxhim/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/menaxher-i-zhvillimit-te-biznesit-19581
9 Operatore telefonico – attività di presa APPUNTAMENTI https://duapune.com/jobs/operator/life/tirane/operatore-telefonico-attivita-di-presa-appuntament
10 Operator/e te gjuhes italiane / Durres https://duapune.com/jobs/operator/jv-communication/durres/operatore-te-gjuhes-italiane-durres-19583
11 Magazinier https://duapune.com/jobs/menaxhim/algrafika/tirane/magazinier-19569
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.