Tuesday, October 20, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (30-09-2015)

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Duapune-E-MERKUREEkonomist/e         https://duapune.com/jobs/ekonomist/royal-shpk/tirane/ekonomiste-17436

Agjent /Koordinator dogane dhe logjistike          https://duapune.com/jobs/logjistike/albakontroll-shpk/tirane/agjent-koordinator-dogane-dhe-logjistike-17435

Drejtues/e Shitjesh dhe Marketingu         https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/profesionisti-recruitment-agency/tirane/drejtuese-shitjesh-dhe-marketingu-17432

Specialist Rikuperimi         https://duapune.com/jobs/specialist/albanian-debt-collection-agency/tirane/specialist-rikuperimi-17442

Arkitekt/e       https://duapune.com/jobs/arkitekt/delta/durres-elbasan/arkitekt-e-17443

Mekanik Linje         https://duapune.com/jobs/specialist/coca-cola-bottling-shqiperia-shpk/tirane/mekanik-linje-17437

Campagna di presa Appuntamenti         https://duapune.com/jobs/operator/business-call/tirane/call-center-italiano-da-dieci-anni-nel-settore-eff

Operatore Telefonie per Sherbim Klienti           https://duapune.com/jobs/operator/professional-marketing-albania/tirane/operatore-telefonie-per-sherbim-klienti-17433

Consulenti Finanziari Forex         https://duapune.com/jobs/marketing/smartcom/tirane/consulenti-finanziari-forex-17427

Senior Web Developer          https://duapune.com/jobs/programues-ne-web/netrecruital/tirane/senior-web-developer-17431

Web Developer         https://duapune.com/jobs/programues-ne-web/netrecruital/tirane/web-developer-17430

Addetto Hotel Connect       https://duapune.com/jobs/shitje/netrecruital/tirane/addetto-hotel-connect-17429

Addetto Social Competence       https://duapune.com/jobs/marketing/netrecruital/tirane/addetto-social-competence-17428

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...