Sunday, October 25, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (30-04-2015)

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Duapune-E-ENJTE
Accounting Specialisthttps://duapune.com/jobs/15552

BI Analyst / Developer  https://duapune.com/jobs/15542

Agjent Real Estate (m/f) Tirane   https://duapune.com/jobs/15543

Specialist Blerjesh   https://duapune.com/jobs/15555

Financiere Elbasan   https://duapune.com/jobs/15554

Ekonomiste   https://duapune.com/jobs/15540

Menaxher Shitjesh  https://duapune.com/jobs/15539

Specialist i Marrjes në Sigurim të Mjeteve Motorike, Dega Fier  https://duapune.com/jobs/15530

Piktor  https://duapune.com/jobs/15523

Teknik i Fibres optike   https://duapune.com/jobs/15546

Teknik Ekspresi  https://duapune.com/jobs/15548

Data Analyst   https://duapune.com/jobs/15541

Web Developer, Web designer  https://duapune.com/jobs/15482

Specialiste Patinazhi https://duapune.com/jobs/15557

Magazinier   https://duapune.com/jobs/15551

Menaxher Lokali  https://duapune.com/jobs/15537

Menaxher Bari  https://duapune.com/jobs/15549

Supervizor Pastrimi   https://duapune.com/jobs/15538

Ndihmes Banakier   https://duapune.com/jobs/15550

Kamariere Restoranti  https://duapune.com/jobs/15547

Kamarier   https://duapune.com/jobs/15519

Operatori e Team Leader Outbound   https://duapune.com/jobs/15553

Operatore   https://duapune.com/jobs/15520

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...