Wednesday, April 21, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (28-11-2015)

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Duapune-E-SHTUNEJava Developer         https://duapune.com/jobs/informaticien/balkatek/tirane/java-developer-18174

Menaxher Projekti        https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxher-projekti-18153

Menaxher/e Shitjesh         https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxhere-shitjesh-18154

Agjent Shitjesh       https://duapune.com/jobs/shitje/expo-city-shpk/tirane/agjent-shitjesh-18175

Menaxher/e Rajonal Shitjesh       https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxhere-rajonal-shitjesh-18155

Menaxher Shitjesh për Agjenci Publicitare         https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxher-shitjesh-per-agjenci-publicitare-18156

Programues         https://duapune.com/jobs/programues/profesionisti-recruitment-agency/tirane/programues-18157

Montues parketi dhe dyersh       https://duapune.com/jobs/shitje/megatek-albania/tirane/montues-parketi-dhe-dyersh-18158

Perfaqesues Rajonal Shitjesh per zonen e Tiranes       https://duapune.com/jobs/shitje/megatek-albania/tirane/perfaqesues-rajonal-shitjesh-per-zonen-e-tiranes-1

Shites ne Departamentin e Kopshtarise       https://duapune.com/jobs/agronom/megatek-albania/tirane/shites-ne-departamentin-e-kopshtarise-18160

Shites ne Departamentin e Ngrohje –Ftohjes          https://duapune.com/jobs/shitje/megatek-albania/tirane/shites-ne-departamentin-e-ngrohje-ftohjes-18161

Supervisore lingua inglese         https://duapune.com/jobs/specialist/consulcesi-service-shpk/tirane/supervisore-lingua-inglese-18165

Call Center Menaxher           https://duapune.com/jobs/menaxhim/consulcesi-service-shpk/tirane/call-center-menaxher-18163

Consulente telefonico – lingua francese        https://duapune.com/jobs/operator/consulcesi-service-shpk/tirane/consulente-telefonico-lingua-francese-18162

Teknik Supporti, Instalimi dhe Shofer         https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/abissnet-sha/tirane/teknik-supporti-instalimi-dhe-shofer-18151

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...