Thursday, October 22, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (28-10-2015)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Duapune-E-MERKUREEnvironmental and Social Manager         https://duapune.com/jobs/menaxhim/gener-2-shpk/tirane/environmental-and-social-manager-17789

CRM Systems Specialist         https://duapune.com/jobs/crm-menaxhimi-i-marredhenieve-me-klientin/telekom-albania/tirane/crm-systems-specialist-17798

Specialist i marrjes ne sigurim, Shkoder         https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/sigal-uniqa-group-austria/shkoder/specialist-i-marrjes-ne-sigurim-shkoder-17792

Specialist Finance dhe Statistike, Shkoder         https://duapune.com/jobs/financier/sigal-uniqa-group-austria/shkoder/specialist-finance-dhe-statistike-shkoder-17791

Reporting, Controlling and Budget Specialist        https://duapune.com/jobs/financier/plus-communication/tirane/reporting-controlling-and-budget-specialist-17800

Consulente telefonico – lingua francese        https://duapune.com/jobs/operator/consulcesi-service-shpk/tirane/consulente-telefonico-lingua-francese-17642

Operatore per hedhje te dhenash ne kompjuter          https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/albdesign/tirane/operatore-per-hedhje-te-dhenash-ne-kompjuter-17790

Back Office         https://duapune.com/jobs/specialist/life/tirane/back-office-17799

Shef Sherbimi         https://duapune.com/jobs/turizem/lot-hotel/tirane/shef-sherbimi-17793

Chef Pasticerie          https://duapune.com/jobs/turizem/the-plaza-tirana/tirane/chef-pasticerie-17795

Punetor/e Pasticerie         https://duapune.com/jobs/turizem/the-plaza-tirana/tirane/punetore-pasticerie-17796

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...