Sunday, April 18, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (28-04-2015)

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Duapune-E-MARTESmart Metering Project: Pre-configuration Technician https://duapune.com/jobs/15453

Smart Metering Meter Integration Technician   https://duapune.com/jobs/15513

Smart Metering Roll out/Field Maintenance Supervisor   https://duapune.com/jobs/15512

Smart Metering Control Center Technician   https://duapune.com/jobs/15511

Smart Metering Back Office Support Specialist https://duapune.com/jobs/15510

CCR Operator Kruje    https://duapune.com/jobs/15491

Arketare Tirane/Durres    https://duapune.com/jobs/15517

Agjent Financiar (Broker)   https://duapune.com/jobs/15485

Specialist Auditi pranë Sektorit të Auditit të Shoqërisë FAF sh.a,   https://duapune.com/jobs/15502

Part time – Agjent Promocioni, Tirane   https://duapune.com/jobs/15435

Montazhier   https://duapune.com/jobs/15504

Kamarier / guzhinier / ndihmes guzhinier / picier / recepsionist / banakier https://duapune.com/jobs/15486

Kamarier/e   https://duapune.com/jobs/15516

Shofer – Vincier   https://duapune.com/jobs/15489

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...