Wednesday, October 21, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (27-11-2015)

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Duapune-E-PREMTEInspektor i Kontrollit Teknik        https://duapune.com/jobs/inxhinier-mekanik/sgs-albania/tirane-ne-cdo-qytet-te-shqiperise/inspektor-i-kontrollit-teknik-18169

Inxhinier Elektrik        https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektrik/avduli/tirane/inxhinier-elektrik-18166

Menaxher i Shitjeve Biznes         https://duapune.com/jobs/shitje/abissnet-sha/tirane/menaxher-i-shitjeve-biznes-18150

IT Sales Specialist          https://duapune.com/jobs/shitje/konsort/tirane/it-sales-specialist-18148

Arkitekt/e për Hapësirat e Brendshme         https://duapune.com/jobs/arkitekt/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/arkitekte-per-hapesirat-e-brendshme-18147

Store Sales Representative         https://duapune.com/jobs/shitje/telekom-albania/gjirokaster/store-sales-representative-18146

Sales Manager         https://duapune.com/jobs/shitje/infosoft-office/tirane/sales-manager-18144

Manaxher i Sektorit te Prokurimit dhe Administrates       https://duapune.com/jobs/menaxhim/plus-communication/tirane/manaxher-i-sektorit-te-prokurimit-18143

HR Specialist         https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/professional-marketing-albania/tirane/hr-manager-18173

Punonjes Zyre          https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/sgs-albania/tirane/punonjes-zyre-18170

Aprovues Kredie, Njësia e Riskut të Kredisë       https://duapune.com/jobs/analist-kredie/noa/tirane/aprovues-kredie-njesia-e-riskut-te-kredise-18168

Ndihmes Kuzhinier dhe Guzhinjer A         https://duapune.com/jobs/turizem/best-western-premier-ark-hotel/tirane/ndihmes-kuzhinier-dhe-guzhinjer-a-18145

Teknik Supporti, Instalimi dhe Shofer         https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/abissnet-sha/tirane/teknik-supporti-instalimi-dhe-shofer-18151

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...