Friday, January 22, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (27-1-2016)

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Duapune-E-MERKUREZhvillues Software         https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit/communication-progress/tirane/zhvillues-software-18786

Web Designer         https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit/la-top-level-hotel-sr-l/tirane/web-designer-18788

Export Manager         https://duapune.com/jobs/menaxhim/dast-sha/tirane/export-manager-18804

Juriste         https://duapune.com/jobs/jurist/bindi-shpk/tirane/juriste-18787

Tipster Communication Care         https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/find-shpk/tirane/tipster-communication-care-18797

Supervizor/e Shitjesh         https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/profesionisti-recruitment-agency/tirane/supervizore-shitjesh-18789

Agenti di vendita automuniti         https://duapune.com/jobs/operator/asa-services-group-shpk/tirane/cerchiamo-agenti-di-vendita-automuniti-18798

Organizational Capacity Building Coordinator (Albania)         https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/terre-des-hommes-mission/tirane/organizational-capacity-building-coordinator-alban

SosTariffe cerca urgentemente 100 Consulenti Inbound Commerciale di ADSL           https://duapune.com/jobs/operator/sostariffeit/tirane/sostariffe-cerca-urgentemente-100-consulenti-inbou

Sostariffe cerca urgentemente 4 Team Leader ADSL                 https://duapune.com/jobs/operator/sostariffeit/tirane/sostariffe-cerca-urgentemente-4-team-leader-adsl-1

Punësim Abu Dhabi: Kompani Nafte & Gazi           https://duapune.com/jobs/inxhinier-hidro/europe-agency/abu-dhabi/punesim-abu-dhabi-kompani-nafte-gazi-18803

Operatore di call centre          https://duapune.com/jobs/operator/clavyo-shpk/tirane/operatore-di-call-centre-18801

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...