Wednesday, October 28, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (26-11-2015)

Duhen lexuar

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Duapune-E-ENJTESenior Oracle Database Administrator       https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/banka-kombetare-tregtare-bkt/tirane/senior-oracle-database-administrator-18142

Menaxher i faqes web         https://duapune.com/jobs/programues-ne-web/olitec/tirane/menaxher-i-faqes-web-18141

Account Menager         https://duapune.com/jobs/crm-menaxhimi-i-marredhenieve-me-klientin/netrecruit/tirane/account-menager-18139

Specialist i Operacioneve te Sistemeve te Faturimit       https://duapune.com/jobs/informaticien/plus-communication/tirane/specialist-i-operacioneve-te-sistemeve-te-faturimi

Crew Accomodation Specialist         https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/netrecruit/tirane/crew-accomodation-specialist-18138

Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Vlorë       https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/sigal-uniqa-group-austria/vlore/specialist-i-marrjes-ne-sigurim-dega-vlore-18133

Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Durrës         https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/sigal-uniqa-group-austria/durres/specialist-i-marrjes-ne-sigurim-dega-durres-18132

Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Elbasan       https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/sigal-uniqa-group-austria/elbasan/specialist-i-marrjes-ne-sigurim-dega-elbasan-18131

Agjent shitje direkte dhe parashitje         https://duapune.com/jobs/shitje/royal-shpk/tirane/agjent-shitje-direkte-dhe-parashitje-18129

Responsabile d’ufficio          https://duapune.com/jobs/crm-menaxhimi-i-marredhenieve-me-klientin/netrecruit/tirane/responsabile-dufficio-18128

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...