Friday, October 23, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (26-1-2016)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Duapune-E-MARTEGeneral Project Manager         https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/entermedia/prishtine/general-project-manager-18793

Inxhinier Informatik         https://duapune.com/jobs/informaticien/italian-fashion-style-shpk/durres/inxhinier-informatik-18757

Sales Area Manager         https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/neptun-shpk/tirane/sales-area-manager-18777

Teknik Supporti Insalimi dhe Shofer         https://duapune.com/jobs/inxhinier-telekomunikacioni/abissnet-sha/tirane/teknik-supporti-insalimi-dhe-shofer-18775

Operatori / Presa Appuntamenti        https://duapune.com/jobs/operator/app-communication/tirane/operatori-presa-appuntamenti-18774

Punonjese per reklamim dhe shitje         https://duapune.com/jobs/shitje/muco-shpk-melvinflex/tirane/punonjese-per-reklamim-dhe-shitje-lushnje-18776

Asistent/e Menaxher i Dyqanit         https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/carrefour/tirane/asistente-menaxher-i-dyqanit-18771

Arketare           https://duapune.com/jobs/ekonomist/agikons/tirane/arketare-18773

Faturiste/ekonomiste ne Dyqan           https://duapune.com/jobs/financier/grupi-kadiu/tirane/faturisteekonomiste-ne-dyqan-18796

Recepsionist         https://duapune.com/jobs/recepsionist/parr-shpk/tirane/recepsionist-18778

Shites ne dyqan Vlore         https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/vlore/shites-ne-dyqan-vlore-18794

Operatori di recupero crediti        https://duapune.com/jobs/operator/parr-shpk/tirane/operatori-di-recupero-crediti-18779

Sherbim me Motorr Tiranë         https://duapune.com/jobs/sherbim-transporti-dhe-shperndarje/grupi-kadiu/tirane/sherbim-me-motorr-tirane-18795

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...