Thursday, October 22, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (25-05-2015)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Duapune-E-HENEMenaxher Akademik/ KryeTrajner   https://duapune.com/jobs/aktor/helen-ogrady-drama-academy/prishtine/menaxher-akademik-kryetrajner-16009

Trajner Aktrimi dhe Franshizues për të gjitha qytetet/fshatrat e Kosovës    https://duapune.com/jobs/aktor/helen-ogrady-drama-academy/tirane/trajner-aktrimi-dhe-franshizues-per-te-gjitha-qyte

Trajner Aktrimi dhe Franshizues për të gjitha qytetet/fshatrat e Kosovës    https://duapune.com/jobs/aktor/helen-ogrady-drama-academy/prishtine/trajner-aktrimi-dhe-franshizues-per-te-gjitha-qyte

Menaxher Dege-Tirane   https://duapune.com/jobs/menaxhim/noa/tirane/menaxher-dege-tirane-16003

Oficer Kredie pranë Degës së Shoqërisë FAF sh.a., Gramsh        https://duapune.com/jobs/specialist/shoqeria-e-pare-financiare-e-zhvillimit-faf-sha/gramsh/oficer-kredie-prane-deges-se-shoqerise-faf-sha-gra

Oficer Kredie pranë Degës së Shoqërisë FAF sh.a., Mirditë https://duapune.com/jobs/specialist/shoqeria-e-pare-financiare-e-zhvillimit-faf-sha/mirdite/oficer-kredie-prane-deges-se-shoqerise-faf-sha-mir

Përgjegjës pranë Degës të Shoqërisë FAF sh.a., Maqellarë        https://duapune.com/jobs/specialist/shoqeria-e-pare-financiare-e-zhvillimit-faf-sha/gramsh/pergjegjes-prane-deges-te-shoqerise-faf-sha-maqell

Financier   https://duapune.com/jobs/financier/abissnet-sha/tirane/financier-16007

Shitës (M) në Dyqan   https://duapune.com/jobs/shitje/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/shites-m-ne-dyqan-16000

Inxhiner Mekanik     https://duapune.com/jobs/inxhinier-mekanik/lexalko-sha/durres/inxhiner-mekanik-15991

Graphic designer   https://duapune.com/jobs/dizajner/multiservice/tirane/graphic-designer-15994

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...