Friday, October 23, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (25-04-2015)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Duapune-E-SHTUNE

 

 

 

 

 

 

 

Drejtues Prodhimi   https://duapune.com/jobs/15382

Arkitekt/e   https://duapune.com/jobs/15419

Agjent Shitjesh   https://duapune.com/jobs/15420

Chief Accountant Korce   https://duapune.com/jobs/15381

Asistente Zyre   https://duapune.com/jobs/15385

Faqoses   https://duapune.com/jobs/15383

Human Resources Manager   https://duapune.com/jobs/15394

Assistente di Direzione   https://duapune.com/jobs/15392

Sistemista IT/ IT Support   https://duapune.com/jobs/15391

Responsible Call Center Commerciale   https://duapune.com/jobs/15393

Operatore Telefonici Inbound   https://duapune.com/jobs/15387

Consulente telefonico – lingua francese   https://duapune.com/jobs/15388

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...