Monday, October 19, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (24-04-2015)

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Duapune-E-PREMTE

 

 

 

 

 

 

 

Koordinatore shitjesh Kruje   https://duapune.com/jobs/15395

Koordinatore shitjesh Peshkopi  https://duapune.com/jobs/15397

Koordinatore shitjesh Burrel https://duapune.com/jobs/15398

Koordinator/e Shitjesh https://duapune.com/jobs/15403

Graphic Designer   https://duapune.com/jobs/15405

Account Manager Vlore  https://duapune.com/jobs/15411

Merchandiser Vlore  https://duapune.com/jobs/15412

Agjent Shitje ne Terren Fier  https://duapune.com/jobs/15413

Agjent Shitje ne Terren Vlore  https://duapune.com/jobs/15409

Native English speaking Teacher  https://duapune.com/jobs/15407

Call center manager   https://duapune.com/jobs/15399

Contabile Senior  https://duapune.com/jobs/15396

Ndihmese Magaziniere    https://duapune.com/jobs/15404

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...