Thursday, October 22, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (23-06-2015)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Duapune-E-MARTEFinance and Office Administration         http://duapune.com/jobs/financier/aam/tirane/finance-and-office-administration-16358

Mjek Kardiolog (Femer), Abu Dhabi (rroga fillestare 15 000$/muaj)      http://duapune.com/jobs/mjek-i-specializuar/europe-agency/abu-dhabi/mjek-kardiolog-16361

Mjek Kardiolog        http://duapune.com/jobs/mjek-i-specializuar/europe-agency/abu-dhabi/mjek-kardiolog-16360

Mesues/e, Abu Dhabi (paga 1200 $/Muaj)       http://duapune.com/jobs/mesues/europe-agency/abu-dhabi/mesuese-abu-dhabi-paga-1200-muaj-16359

Recepsioniste Spitali, Abu Dhabi (paga deri 2000 $/Muaj)   http://duapune.com/jobs/recepsionist/europe-agency/abu-dhabi/recepsioniste-spitali-abu-dhabi-paga-deri-2000-mua

Mesuese Ciklli i Ulet        http://duapune.com/jobs/mesues/shkolla-9-vjecare-artistike-jopublike-metronomi/tirane/mesuese-cikjli-i-ulet-16349

Menaxhere Shitjesh       http://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/dein-event/durres/menaxhere-shitje-16345

Arketare e Perkohshme, Dega Elbasan        http://duapune.com/jobs/ekonomist/banka-societe-generale-albania/elbasan/arketare-e-perkohshme-dega-elbasan-16350

Business Analyst        http://duapune.com/jobs/analist-sistemi/symmetric-group/tirane/business-analyst-16352

Coordinatore Didattico per il CdL in Farmacia       http://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/fondacioni-zoja-e-keshillit-te-mire/tirane/coordinatore-didattico-per-il-cdl-in-farmacia-1635

Kamarier/e       http://duapune.com/jobs/turizem/diplomat-hotels/tirane/kamariere-bari-16258

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...