Wednesday, October 21, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (22-04-2015)

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Duapune-E-MERKURE

 

Perkthyes/e, Interpret/e   https://duapune.com/jobs/15360

Menaxher Dyqanesh   https://duapune.com/jobs/15350

Menaxher Marketingu   https://duapune.com/jobs/15349

Agjent Shitjesh ne Terren    https://duapune.com/jobs/15331

Agjent Marketingu on-line    https://duapune.com/jobs/15235

Production Operator   https://duapune.com/jobs/15333

Dizajner Grafik   https://duapune.com/jobs/15357

Designer   https://duapune.com/jobs/15354

Asistent/e Zyre Lezhe   https://duapune.com/jobs/15355

Recepsionist(e) / Mirembajtes(e) palestre   https://duapune.com/jobs/15359

Oficer Kredie prane Deges se Shoqerise FAF sha, Durres  https://duapune.com/jobs/15332

Pergjegjes prane Deges se Shoqerise FAF sha,  Kavaje     https://duapune.com/jobs/15330

Operatori, Team Leader   https://duapune.com/jobs/15334

Call Center  Operator    https://duapune.com/jobs/15325

Teknik Instalimi dhe Suporti  https://duapune.com/jobs/15356

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...