Monday, October 19, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (21-3-2016)

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Duapune-E-HENE

1 Oficerë Kredie Dega Elbasan https://duapune.com/jobs/financier/noa/elbasan/oficere-kredie-dega-lushnje-19443
2 Oficerë Kredie Dega Lushnjë https://duapune.com/jobs/financier/noa/lushnje/oficere-kredie-dega-lushnje-19444
3 Oficerë Kredie Dega Berat https://duapune.com/jobs/financier/noa/berat/oficere-kredie-dega-lushnje-19445
4 Oficerë Kredie Dega Kukës https://duapune.com/jobs/financier/noa/kukes/oficere-kredie-dega-lushnje-19446
5 Oficerë Kredie Dega Korçë https://duapune.com/jobs/financier/noa/korce/oficere-kredie-dega-lushnje-19447
6 Category Manager, Brown Goods Category (Digital Goods) https://duapune.com/jobs/specialist-prokurimi/neptun-shpk/tirane/category-manager-brown-goods-category-digital-good
7 Web Developer https://duapune.com/jobs/informaticien/consulcesi-service-shpk/tirane/web-developer-19453
8 Sales Representative / Account Manager https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/horizon-shpk/tirane/sales-representative-account-manager-19449
9 Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Fier https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/sigal-uniqa-group-austria/fier/specialist-i-marrjes-ne-sigurim-dega-fier-19460
10 Agjent Shitjesh https://duapune.com/jobs/shitje/partner-ballkanik-shpk/tirane/agjent-shitjesh-19459
11 Sales Manager https://duapune.com/jobs/shitje/infosoft-office/tirane/sales-manager-19458
12 Perfaqesues Mjekesor dhe Specialist Produkti https://duapune.com/jobs/marketing/krka-dd-novo-mesto-perfaqesia-ne-tirane/tirane/perfaqesues-mjekesor-dhe-specialist-produkti-19457
13 Menaxher i Departamentit për Biznese – Prishtinë https://duapune.com/jobs/menaxhim/ep-partners-consultancy-shpk/prishtine/menaxher-i-departamentit-per-biznese-prishtine-194
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...