Sunday, January 24, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (21-04-2015)

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Duapune-E-MARTE

 

 

 

 

 

 

 

Real Estate Manager  https://duapune.com/jobs/15309

Ekonomist  https://duapune.com/jobs/15299

Kordinator Shitjesh   https://duapune.com/jobs/15303

International Sales Representative   https://duapune.com/jobs/15311

Agjent Real Estatehttps://duapune.com/jobs/15297

Agjent shitjesh ne terren   https://duapune.com/jobs/15317

Asistente Finance   https://duapune.com/jobs/15310

Web Developer https://duapune.com/jobs/15308

Magento Developer   https://duapune.com/jobs/15315

Call Center Manager   https://duapune.com/jobs/15324

Responsabile Commerciale (Call Center)  https://duapune.com/jobs/15323

Agenti Forex   https://duapune.com/jobs/15320

Shites/e   https://duapune.com/jobs/15316

Sistemuese   https://duapune.com/jobs/15319

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<