Sunday, January 17, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (20-06-2015)

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Duapune-E-SHTUNE

Tax Consultant      https://duapune.com/jobs/financier/pricewaterhousecoopers-audit-shpk/tirane/tax-consultant-16326

IT Infrastructure specialist     https://duapune.com/jobs/informaticien/banka-nbg-albania/tirane/it-infrastructure-specialist-16323

Systems Support & Development Senior specialist      https://duapune.com/jobs/informaticien/banka-nbg-albania/tirane/systems-support-development-senior-specialist-1632

Store Second Manager       https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/itx-albania-zara-massimo-dutti-bershka-pull-bear-stradivarius/tirane/store-second-manager-16308

Sales Assistants        https://duapune.com/jobs/shitje/itx-albania-zara-massimo-dutti-bershka-pull-bear-stradivarius/tirane/sales-asistant-16309

Menaxher Dyqani Shkoder https://duapune.com/jobs/menaxhim/ep-partners-consultancy-shpk/shkoder/menaxher-dyqani-shkoder-16319

Prezantuese per Produktet Elektronike ne dyqan       https://duapune.com/jobs/shitje/electronic-line-apple-authorised-reseller/tirane/prezantuese-per-produktet-elektronike-ne-dyqan-163

Recepsionist/e       https://duapune.com/jobs/recepsionist/sahhilba/tirane/recepcionist-16312

Team Leader      https://duapune.com/jobs/operator/greenpower-business-shpk/tirane/team-leader-con-esperienza-16287

Operatore Telefonico       https://duapune.com/jobs/operator/europe-service-group/tirane/operatore-telefonico-16270

Motorist        https://duapune.com/jobs/logjistike/fear-shpk/tirane/motociklist-16318

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...