Tuesday, December 1, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (20-05-2015)

Duhen lexuar

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

Duapune-E-MERKUREKoordinator Projekti me Djemtë e Rinj  https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/linja-e-keshillimit/tirane/koordinator-projekti-me-djemte-e-rinj-15914

Tax and Outsourcing Internship Opportunity https://duapune.com/jobs/financier/grant-thornton/tirane/tax-and-outsourcing-internship-opportunity-15919

Manaxher shitje, Elbasan https://duapune.com/jobs/menaxhim/abissnet-sha/elbasan/manaxher-shitje-lushnje-15942

Specialist Shitjesh, Durres   https://duapune.com/jobs/shitje/abissnet-sha/durres/specialiste-shitje-durres-15918

Asistent inxhinier/Konstruktor   https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/tower-shpk/tirane/inxhinier-ndertimi-15861

Modele per Linje Veshjesh   https://duapune.com/jobs/marketing/123-albania-shpk/tirane/modele-per-linje-veshjesh-rroba-banjo-15931

Web Developer Durres    https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit/libra-e-aries-consulting-shpk/durres/web-developer-15924

Senior Developer   https://duapune.com/jobs/programues/consulcesi-service-shpk/tirane/senior-developer-15946

Web Engineer – Technical Leader   https://duapune.com/jobs/inxhinier/consulcesi-service-shpk/tirane/web-engineer-technical-leader-15947

Web Developer Back End https://duapune.com/jobs/programues/consulcesi-service-shpk/tirane/web-developer-back-end-15945

Web designer   https://duapune.com/jobs/dizajn-dhe-pikture/consulcesi-service-shpk/tirane/web-designer-15943

Data Entry   https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/consulcesi-service-shpk/tirane/data-entry-15948

Operator Telemarketing  https://duapune.com/jobs/crm-menaxhimi-i-marredhenieve-me-klientin/call-international-albania/tirane/operatore-telemarketing-15913

Consulente Telefonico – lingua italiana https://duapune.com/jobs/operator/consulcesi-service-shpk/tirane/consulente-telefonico-lingua-italiana-15927

Sanitare  https://duapune.com/jobs/trajnim-dhe-zhvillim/klinika05/tirane/sanitare-15928

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

Cila ishte pagesa juaj e meparshme?

A e dini se? Në disa shtete në ShBA është e ndaluar që punëmarrësi t'ju pyesë ju për historinë...