Thursday, October 22, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (20-04-2015)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Duapune-E-HENE

 

 

 

 

 

 

 

Supervisor Key Account   https://duapune.com/jobs/15301

Supervizor Sigurimi  https://duapune.com/jobs/15287

Analist Kredie   https://duapune.com/jobs/15137

Jurist  https://duapune.com/jobs/15291

Sekretare Administrative   https://duapune.com/jobs/15288

Asistente   https://duapune.com/jobs/15305

Recepsion   https://duapune.com/jobs/15267

Recepsioniste   https://duapune.com/jobs/15296

Specialist Marketingu   https://duapune.com/jobs/15285

Konsulent Biznesi   https://duapune.com/jobs/15229

Menaxher/e Shitjesh (Projekte Publiciteti & Marketingu)   https://duapune.com/jobs/15278

Elektricist  https://duapune.com/jobs/15284

Ing elektrik per testime ne terren   https://duapune.com/jobs/15304

Web Developer https://duapune.com/jobs/15277

Graphic Designer  https://duapune.com/jobs/15097

Java Developer  https://duapune.com/jobs/15063

Shitese   https://duapune.com/jobs/15275

Operatore Telefonico  https://duapune.com/jobs/15266

MARITIME SECURITY OPERATOR / OPERATOR I SIGURISE DETARE https://duapune.com/jobs/15194

Ndihmese banakiere   https://duapune.com/jobs/15298

Pasticiere  https://duapune.com/jobs/15292

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...