Saturday, October 31, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (2-2-2016)

Duhen lexuar

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

Duapune-E-MARTEMenaxher Rajonal Shitjesh         https://duapune.com/jobs/shitje/lufra/tirane/menaxher-rajonal-shitjesh-18853

Menaxher Projekti në Fushën e Turizmit         https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/menaxher-projekti-ne-fushen-e-turizmit-18856

Treasury Manager           https://duapune.com/jobs/financier/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/treasury-manager-18857

Agjent Shitje         https://duapune.com/jobs/menaxhim/deutschcolor-sha/tirane/agjent-shitje-18848

Oracle Database Administrator           https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/banka-kombetare-tregtare-bkt/tirane/oracle-database-administrator-18851

Customer Service Consultant        https://duapune.com/jobs/menaxhim/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/customer-service-consultant-18855

Back Office Amministrativo            https://duapune.com/jobs/operator/edit-alb-shpk/tirana/back-office-amministrativo-18852

Asistente Ekzekutive e Zv. Presidentit              https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/asistente-ekzekutive-e-zv-presidentit-18858

Asst. Specialist Banking Operations – Korca Branch            https://duapune.com/jobs/financier/banka-kombetare-tregtare-bkt/korce/asst-specialist-banking-operations-korca-branch-18

Arkëtare Filiali            https://duapune.com/jobs/ekonomist/deutschcolor-sha/tirane/arketare-filiali-18847

Operatori per LEAD / Presa Appuntamenti FOREX          https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/provertigs-communication/tirane/cercasi-operatori-per-lead-presa-appuntamenti-fore

Operatorë të gjuhës angleze        https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/provertigs-communication/tirane/kerkojme-operatore-te-gjuhes-angleze-18861

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...