Sunday, October 25, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (2-07-2015)

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Duapune-E-ENJTEMenaxher i Pergjithshem per Karten Extra     https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxher-i-pergjithshem-per-karten-ekstra-16475

Drejtues Sektori       https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/drejtues-sektori-menaxhere-rekrutimi-16477

Ekonomiste e Brendeshme     https://duapune.com/jobs/ekonomist/genap-grup-shpk/tirane/ekonomiste-e-brendeshme-16467

Financier     https://duapune.com/jobs/financier/lim-em/tirane/financiere-16264

Ekonomiste (F)        https://duapune.com/jobs/ekonomist/isdc/tirane/ekonomiste-f-16265

Menaxhere Bari       https://duapune.com/jobs/menaxhim/segafredo-lounge-bar/tirane/menaxhere-bari-16273

Senior Web Developer Shkoder     https://duapune.com/jobs/informaticien/internetpeople-shpk/shkoder/senior-web-developer-16469

Inxhinier        https://duapune.com/jobs/inxhinier/albaco-shoes/tirane/inxhinier-16471

Perpunues te dhenash dhe analist       https://duapune.com/jobs/specialist/idra-research-consulting/tirane/perpunues-te-dhenash-dhe-analist-16461

Consulenti Telefonici Assicurativi       https://duapune.com/jobs/operator/facileit-broker-di-assicurazioni-srl-albania-branch/tirane/consulenti-telefonici-assicurativi-16472

Consulenti Utilities (Luce&Gas/ADSL/Mobile)       https://duapune.com/jobs/operator/facileit-broker-di-assicurazioni-srl-albania-branch/tirane/consulenti-utilities-lucegasadslmobile-16473

Consulente Mutui e Prestiti       https://duapune.com/jobs/operator/facileit-broker-di-assicurazioni-srl-albania-branch/tirane/consulente-mutui-e-prestiti-16474

Agjent Shitje       https://duapune.com/jobs/shitje/prestige-groupshpk/tirane/agjent-shitje-16463

Pasticiere       https://duapune.com/jobs/turizem/best-western-premier-ark-hotel/tirane/pasticjere-16468

Guzhinier       https://duapune.com/jobs/turizem/floga-restorant/tirane/guzhinier-16460

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...