Thursday, October 22, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (2-06-2015)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Duapune-E-MARTEFront End – WordPress Developers     https://duapune.com/jobs/programues/manoolia-digital-agency/tirane/front-end-wordpress-developers-16106

Senior Java Technical Lead    https://duapune.com/jobs/programues/scopic-software/tirana/senior-java-technical-lead-16103

Senior Java Developer    https://duapune.com/jobs/programues/scopic-software/tirana/senior-java-developer-16101

Arkitekt/e    https://duapune.com/jobs/arkitekt/delta-home/tirane/arkitekt-e-16102

Mesues i Gjuhes Italiane     https://duapune.com/jobs/mesues/e-dante-innovation-shpk/tirane/mesues-i-gjuhes-italiane-punesim-i-menjehershem-16

Financiere    https://duapune.com/jobs/financier/unipress-shpk/tirane/financiere-16105

Ekonomiste    https://duapune.com/jobs/ekonomist/human-resources/tirane/ekonomiste-16096

Area manager per zonen e Jugut (Vlore,Fier,Gjirokaster)     https://duapune.com/jobs/shitje/dast-sha/vlore/area-manager-per-zonen-e-jugut-vlorefiergjirokaste

Menaxher Shitjesh    https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/koslabor-alb/tirane/menaxher-shitjesh-16104

Agjent Shitjesh     https://duapune.com/jobs/shitje/gourmetco/tirane/agjent-shitje-16095

Agjent Imobiliar  https://duapune.com/jobs/agjent-imobiliar/delta/tirane/agjent-imobiliar-16100

Prezantues/e produktesh     https://duapune.com/jobs/shitje/delta/tirane/prezantuese-produktesh-16097

Prezantuese per Produktet Elektronike ne dyqan   https://duapune.com/jobs/shitje/electronic-line-apple-authorised-reseller/tirane/prezantuese-ne-shitjen-e-produkteve-elektronike-ne

Insurance Agency Staff     https://duapune.com/jobs/shitje/odev/tirane/insurance-agency-staff-16099

Specialist ne prodhimin e reklamave      https://duapune.com/jobs/specialist/concept-design/tirane/specialist-ne-prodhimin-e-reklamave-16093

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...