Wednesday, October 28, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (19-1-2016)

Duhen lexuar

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Duapune-E-MARTEExecutive Sales Representative-Prishtinë         https://duapune.com/jobs/shitje/ep-partners-consultancy-shpk/prishtine/executive-sales-representative-prishtine-18723

Financier/e          https://duapune.com/jobs/financier/bajraktari-shpk/tirane/financiere-18716

Front – End Web Developer         https://duapune.com/jobs/programues/shero-designs/tirane/front-end-web-developer-18712

Teller – Shkozet Branch           https://duapune.com/jobs/financier/banka-kombetare-tregtare-bkt/shkozet/teller-shkozet-branch-18717

Teller-Rreshen Branch             https://duapune.com/jobs/financier/banka-kombetare-tregtare-bkt/rreshen/teller-rreshen-branch-18719

Teller-Tirana Branches         https://duapune.com/jobs/financier/banka-kombetare-tregtare-bkt/tirane/teller-tirana-branches-18718

Administrative Assistant in Head Office           https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/banka-kombetare-tregtare-bkt/tirane/administrative-assistant-in-head-office-18720

Konsulente dhe asistente shitjesh në dyqan           https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/interni-design/tirane/konsulente-dhe-asistente-shitjesh-ne-dyqan-18713

Administrator te dhenash         https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/sim-company/tirane/administrator-te-dhenash-18722

Ekonomist/e         https://duapune.com/jobs/ekonomist/mega-plast-2l/tirane/ekonomiste-18711

Menaxher i Pasurive te Paluajtshme         https://duapune.com/jobs/menaxhim/re-one/tirane/menaxher-i-pasurive-te-paluajtshme-18727

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...