Thursday, October 22, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (18-2-2016)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Duapune-E-ENJTE

1 Brand Manager https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/duapune/tirane/brand-manager-19052
2 Premium Sales Channel Coacher – Retail Segments Management Department https://duapune.com/jobs/specialist/raiffeisen-bank-albania/tirane/premium-sales-channel-coacher-retail-segments-mana
3 Accountant https://duapune.com/jobs/financier/antea-cement-sha/tirane/accountant-19069
4 Corportate Social Responsibility Officer https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/antea-cement-sha/tirane/csr-officer-19067
5 Menaxhere Marketingu https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxhere-marketingu-19066
6 Drejtor i Administrimit dhe i Burimeve Njerëzore https://duapune.com/jobs/menaxhim/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/drejtor-i-administrimit-dhe-i-burimeve-njerezore-1
7 Agjent Shitje https://duapune.com/jobs/shitje/algrafika/tirane/agjent-shitje-19060
8 Senior System Administrator https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/find-shpk/tirane/senior-system-administrator-19059
9 Junior System Administrator https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/find-shpk/tirane/junior-system-administrator-19058
10 Teknik pajisje elektroshtepiake te erreta https://duapune.com/jobs/inxhinier-telekomunikacioni/elektro-servis/tirane/teknik-pajisje-elektroshtepiake-te-erreta-19057
11 Analist i te dhenave ne sistem https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/elektro-servis/tirane/analist-i-te-dhenave-ne-sistem-19056
12 Area Sales Manager për Shqipëri https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/autoservice-partner/tirane/area-sales-manager-per-shqiperi-19055
13 Përfaqësues Shitjesh në Zona Plus Rrëshen https://duapune.com/jobs/shitje/plus-communication/rreshen/perfaqesues-shitjesh-ne-zona-plus-rreshen-19051
14 Ekonomiste https://duapune.com/jobs/ekonomist/lim-em/tirane/ekonomiste-19054
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...