Friday, January 22, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (18-1-2016)

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Duapune-E-HENEDrejtor Komercial         https://duapune.com/jobs/management/grupi-kadiu/durres/drejtor-komercial-18703

Inxhinier Zbatimi          https://duapune.com/jobs/engineer/dast-sha/tirane/inxhinier-zbatimi-18701

Arkitekt/e           https://duapune.com/jobs/architect/delta/tirane/arkitektee-18697

Sales Person / Merchandiser           https://duapune.com/jobs/shitje/proton-group/tirane/sales-person-merchandiser-18687

Perfaqesues Shitjesh           https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/lushnje/perfaqesues-shitjesh-18686

Ekonomiste           https://duapune.com/jobs/financier/royal-shpk/tirane/ekonomiste-18685

Agjent shitje direkte dhe parashitje             https://duapune.com/jobs/shitje/royal-shpk/tirane/agjent-shitje-direkte-dhe-parashitje-18684

Punonjes magazine           https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/tirane/punonjes-magazine-18690

Ndihmes Ekonomiste         https://duapune.com/jobs/economist/dast-sha/durres/ndihmes-ekonomiste-18700

Konsulent Shitjesh         https://duapune.com/jobs/sales/delta/tirane-durres/konsulent-shitjesh-18698

Koordinator Shitjesh        https://duapune.com/jobs/sales/geci-shpk-tirana-international-hotel/tirane/koordinator-shitjesh-18694

Arkitekt         https://duapune.com/jobs/architect/agikons/tirane/arkitekt-18693

Call Center Menaxher           https://duapune.com/jobs/management/consulcesi-service-shpk/tirane/call-center-menaxher-18695

Elektricist dhe Teknik mirmbajtes         https://duapune.com/jobs/electrical-engineer/teoren/tirane/elektricist-dhe-teknik-mirmbajtes-18692

Parr shpk cerca operatori per un’attività di assistenza clienti via chat in forma scritta.           https://duapune.com/jobs/operator/parr-shpk/tirane/parr-shpk-cerca-operatori-per-unattivita-di-assist

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...