Sunday, January 24, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (18-06-2015)

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Duapune-E-ENJTEMarketing Brand Manager       https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/duapune/tirane/hr-manager-16290

Inxhinier Elektrik per sistemet e BMS dhe Security       https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektrik/gener-2-shpk/tir/inxhinier-elektrik-per-sistemet-e-bms-dhe-security

Site Engineer për Rajonin e Korçës dhe Fierit     https://duapune.com/jobs/inxhinier-mjedisi/gener-2-shpk/korce-fier/site-engineer-per-rajonin-e-korces-dhe-fierit-1628

Support Officer në Rajonin e Korçës dhe Fierit       https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/gener-2-shpk/korce-fier/support-officer-ne-rajonin-e-korces-dhe-fierit-162

Executive Assistant         https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/balkan-sport-shpk-adidas-reebok/tirane/executive-assistant-16289

Arkitekt sezonal per prezantimin e mallit         https://duapune.com/jobs/arkitekt/emigres-sh-p-k/tirane/arkitekt-sezonal-16292

Gazetar/e         https://duapune.com/jobs/gazetar/unipress-shpk/tirane/tirane-ofroj-vend-pune-gazetare-16241

Jurist/e         https://duapune.com/jobs/jurist/abissnet-sha/tirane/juriste-16156

Drejtor i Shitjeve Biznes       https://duapune.com/jobs/shitje/abissnet-sha/tirane/drejtor-i-shitjeve-biznes-16157

Koordinatore shitjesh       https://duapune.com/jobs/shitje/avon-cosmetic-shqiperi/tirane/koordinatore-shitjesh-16298

Specialist Shitje         https://duapune.com/jobs/shitje/abissnet-sha/tirane/tirane-specialiste-shitje-16176

Agjent Shitje, Tirane      https://duapune.com/jobs/shitje/abissnet-sha/tirane/agjent-shitje-tirane-16175

ING NOC      https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/abissnet-sha/tirane/ing-noc-16158

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<