Sunday, April 18, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (18-05-2015)

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Duapune-E-HENEInxhinier    https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/pirraci-u6/tirane/inxhinier-ndertimi-strukturist-15885

IT Specialist    https://duapune.com/jobs/inxhiner-sistemesh/europe-service-group/tirane/it-specialist-15884

Web Developer   https://duapune.com/jobs/programues-ne-web/multiservis-center-shpk/tirane/web-developer-15890

Programmer   https://duapune.com/jobs/informaticien/asa-services-group-shpk/tirane/programmer-15886

Grafik Designer   https://duapune.com/jobs/dizajner/multiservis-center-shpk/tirane/grafik-designer-15889

Menaxher i Përgjithshëm për Kartën Ekstra     https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxher-i-pergjithshem-per-karten-ekstra-15881

Agjent Imobiliar   https://duapune.com/jobs/agjent-imobiliar/delta/tirane/agjent-imobiliar-15879

Mekanik mirembajtje ose elektromekanik     https://duapune.com/jobs/inxhinier-mekanik/fefata-shpk/tirane/mekanik-mirembajtje-ose-elektromekanik-15888

Cook / Kuzhinier     https://duapune.com/jobs/turizem/tsts-group/durres/cook-kuzhinier-15880

Team Leader-Luce e Gaz     https://duapune.com/jobs/menaxhim/phonetic/tirane/teamleader-luce-e-gas-nel-centro-di-tirana-15883

Operatori Outbound – Energia    https://duapune.com/jobs/operator/phonetic/tirane/operatori-outbound-energia-nel-centro-di-tirana-fi

Operatori     https://duapune.com/jobs/operator/pura-center/tirane/call-center-15873

Agente di Vendita     https://duapune.com/jobs/shitje/asa-services-group-shpk/tirane/agente-di-vendita-15887

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...