Saturday, October 24, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (16-3-2016)

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Duapune-E-MERKURE

1 Drejtor Rajonal Shitjesh per Tiranen dhe Durresin https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/amg-shpk/tirane/drejtor-rajonal-shitjesh-per-tiranen-dhe-durresin-
2 Agjent Shitjesh per Tiranen dhe Durresin https://duapune.com/jobs/shitje/amg-shpk/tirane/agjent-shitjesh-per-tiranen-19400
3 .Net Software Developer https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit/communication-progress/tirane/net-software-developer-19410
4 IT https://duapune.com/jobs/informaticien/mp-fiscallaw-consulting-shpk/tirane/it-19398
5 Specialist Marketingu https://duapune.com/jobs/marketing/shkk-fed-invest/tirane/specialist-marketingu-19396
6 Oficer Kredie, Vlorë https://duapune.com/jobs/analist-kredie/shkk-fed-invest/vlore/oficer-kredie-vlore-19395
7 Oficer Kredie, Lushnje https://duapune.com/jobs/analist-kredie/shkk-fed-invest/lushnje/oficer-kredie-lushnje-19394
8 Oficer Kredie, Tirane https://duapune.com/jobs/analist-kredie/shkk-fed-invest/tirane/oficer-kredie-tirane-19393
9 Inxhinier civil ne Zbatim https://duapune.com/jobs/inxhinier/bregu-sha/tirane/inxhinier-civil-ne-zbatim-19391
10 Menaxher Sektori https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxher-sektori-19390
11 Manger Shitje https://duapune.com/jobs/shitje/tnt-express-albania/tirane/manger-shitje-19386
12 Back Office https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/professional-marketing-albania/tirane/back-office-19388
13 Online Marketing Employee https://duapune.com/jobs/marketing/provertigs-communication/tirane/provertigs-is-looking-for-an-online-marketing-empl
14 Auditues i Brendeshem https://duapune.com/jobs/audit/abissnet-sha/tirane/auditues-i-brendeshem-19378
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...