Saturday, October 24, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (16-2-2016)

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Duapune-E-MARTE

1 Early Work Out Senior Officer (SE & Corporate) – Work Out Department https://duapune.com/jobs/crm-menaxhimi-i-marredhenieve-me-klientin/raiffeisen-bank-albania/tirane/early-work-out-senior-officer-se-corporate-work-ou
2 Account Manager Corporate – Domestic Corporate Banking Department https://duapune.com/jobs/specialist/raiffeisen-bank-albania/tirane/account-manager-corporate-domestic-corporate-banki
3 Sales Manager https://duapune.com/jobs/shitje/infosoft-office/tirane/sales-manager-19016
4 Ekonomist https://duapune.com/jobs/ekonomist/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/ekonomist-19022
5 Internship Program – IT Division https://duapune.com/jobs/informaticien/raiffeisen-bank-albania/tirane/internship-program-it-division-19024
6 Specialist i Burimeve Njerëzore https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit/abissnet-sha/tirane/tirane-ofroj-vend-pune-specialist-i-burimeve-njere
7 Financier/e https://duapune.com/jobs/financier/b-b-food-service/tirane/financiere-19014
8 Specialist/ E Marketing https://duapune.com/jobs/marketing/b-b-food-service/tirane/specialist-e-marketing-19013
9 Segretaria https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/business-call/tirane/cerchiamo-segretaria-19023
10 Menaxher i ushqimeve dhe pijeve https://duapune.com/jobs/menaxhim/agikons/tirane/menaxher-i-ushqimeve-dhe-pijeve-19025
11 Menaxher Pastrim https://duapune.com/jobs/menaxhim/agikons/tirane/menaxher-pastrimi-19026
12 Menaxher Recepsioni https://duapune.com/jobs/menaxhim/agikons/tirane/menaxher-recepsioni-19027
13 Menaxher Sherbimesh dhe Eventesh https://duapune.com/jobs/menaxhim/agikons/tirane/menaxher-sherbimesh-dhe-eventesh-19028
14 Specialist marketing & shitj https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/agikons/tirane/specialist-marketing-shitje-19029
15 Ekonomist https://duapune.com/jobs/ekonomist/agikons/tirane/ekonomist-19030
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...