Friday, October 23, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (16-12-2015)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Duapune-E-MERKUREProgrami Bankierët e Rinj 05 Janar 2016     https://duapune.com/jobs/financier/procredit/tirane/programi-bankieret-e-rinj-05-janar-2016-18366

Oficer Kredie per degen Delvine         https://duapune.com/jobs/analist-kredie/unioni-shkk/delvine/oficer-krediedelvine-18385

Oficer Kredie per degen Kucove         https://duapune.com/jobs/analist-kredie/unioni-shkk/kucove/oficer-krediekucove-18384

Pergjegjes zyre per degen Sarande       https://duapune.com/jobs/menaxhim/unioni-shkk/sarande/pergjegjes-zyre-per-deget-korce-dhe-sarande-18379

Pergjegjes zyre ne degen Korce       https://duapune.com/jobs/analist-kredie/unioni-shkk/korce/oficer-kredie-ne-deget-kucove-dhe-delvine-18378

Agjent Shitjesh (PSR)        https://duapune.com/jobs/shitje/eurolab-internacional-grup/tirane-durres/agjent-shitjesh-psr-18383

Specialist/e Blerjesh dhe Logjistike       https://duapune.com/jobs/logjistike/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/specialiste-blerjesh-dhe-logjistike-18368

Analist i te Dhenave te Klienteve         https://duapune.com/jobs/menaxhim/coca-cola-bottling-shqiperia-shpk/tirane/analist-i-te-dhenave-te-klienteve-18369

Operatore Telefonico – Ambito Medico       https://duapune.com/jobs/operator/life/tirane/operatore-telefonico-ambito-medico-18367

Costumer Care – Specialist        https://duapune.com/jobs/specialist/lr-health-beauty/tirane/costumer-care-specialist-18382

Operatori per StartUp       https://duapune.com/jobs/operator/app-communication/tirane/operatori-per-startup-18376

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...