Monday, January 25, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (16-05-2015)

Duhen lexuar

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Duapune-E-SHTUNELawyer in Loan’s Recovering Sector, Legal Affairs Department    https://duapune.com/jobs/jurist/banka-kombetare-tregtare-bkt/tirane/lawyer-in-loans-recovering-sector-legal-affairs-de

Ekonomist     https://duapune.com/jobs/ekonomist/boga-associates/tirane/ekonomist-15859

Project Manager for HEC    https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/tirane/project-manager-for-hec-15866

Tunnel Engineer    https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/tirana/tunnel-engineer-15867

Android Developer    https://duapune.com/jobs/programues/kristal-communication-shpk/tirane/android-developer-15869

Përgjegjës Shtypshkronje    https://duapune.com/jobs/inxhinier-mekanik/unipress-shpk/tirane/pergjegjes-shtypshkronje-15868

Gazetar dhe koordinator i sektorit online te gazetes “Shekulli  https://duapune.com/jobs/gazetar/unipress-shpk/tirane/gazetar-dhe-koordinator-i-sektorit-online-te-gazet

Teller, Lushnja Branch    https://duapune.com/jobs/ekonomist/banka-kombetare-tregtare-bkt/lushnje/teller-lushnja-branch-15872

Financiere Elbasan    https://duapune.com/jobs/financier/delta/elbasan/financiere-elbasan-15875

Area manager per zonen e Jugut (Vlore,Fier,Gjirokaster)    https://duapune.com/jobs/shitje/dast-sha/vlore/area-manager-per-zonen-e-jugut-vlorefiergjirokaste

Kompania Mon Cheri kerkon te punesoje Femra ne Sektorin e Sherbimit https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/mon-cheri-shpk/tirane/kompania-mon-cheri-kerkon-te-punesoje-femra-ne-sek

Prezantues/e Produktesh     https://duapune.com/jobs/shitje/delta/tirane/prezantuese-produktesh-tiranedurres-15876

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...