Tuesday, January 26, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (15-3-2016)

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Duapune-E-MARTE

1 Menaxher https://duapune.com/jobs/menaxhim/agna-group/tirane/menaxher-19357
2 Agenti di Teleselling https://duapune.com/jobs/operator/digital-markets/tirane/agenti-di-teleselling-19296
3 Account Manager https://duapune.com/jobs/crm-menaxhimi-i-marredhenieve-me-klientin/netrecruit/tirane/account-manager-19387
4 Agente di vendita https://duapune.com/jobs/agjent-udhetimi/qcnscruise-albania-shpk/durres/agente-di-vendita-19380
5 Senior/ Specialist Banking Business – Corporate & Commercial Credit Department https://duapune.com/jobs/analist-kredie/banka-kombetare-tregtare-bkt/tirane/senior-specialist-banking-business-corporate-comme
6 Menaxher Shitjesh https://duapune.com/jobs/menaxhim/ballauri/korce/menaxher-shitjesh-19384
7 Programues https://duapune.com/jobs/programues/alba-tech-system/tirane/programues-19385
8 Graphic Designer https://duapune.com/jobs/dizajner/profesionisti-recruitment-agency/tirane/graphic-designer-19365
9 Përfaqësues/e Shitjesh B2B https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/perfaqesuese-shitjesh-b2b-19382
10 Prezantuese ne Shitjen e Produkteve Elektronike https://duapune.com/jobs/shitje/electronic-line-apple-authorised-reseller/tirane/prezantuese-ne-shitjen-e-produkteve-elektronike-19
11 Menaxher Marketingu https://duapune.com/jobs/marketing/emigres-sh-p-k/tirane/menaxher-marketingu-19364
12 Asistente Burimeve Njerëzore https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/era-2000-shpk/tirane/asistente-burimeve-njerezore-19367
13 Kamarier https://duapune.com/jobs/shitje/gener-2-shpk/tirane/kamarier-19366
14 Hostess https://duapune.com/jobs/menaxhim/era-2000-shpk/tirane/hostess-19368
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...