Saturday, October 24, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (15-2-2016)

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Duapune-E-HENE

1 Punësim i Infermierëve në Britaninë e Madhe https://duapune.com/jobs/infermier-ndihmesmjek/interpersonnel-albania/tirane/infermiereve-ne-britanine-e-madhe-18995
2 Agjent/Menaxher Shites https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/blue-filters-al/tirane/agjentmenaxher-shites-18990
3 Broker Forex dhe Opsione Binare https://duapune.com/jobs/operator/smart-option-solutions/tirane/ofroj-vende-pune-broker-forex-dhe-opsione-binare-1
4 Medical Doctor (Physician)/Kosove https://duapune.com/jobs/mjek-i-specializuar/duapune/novo-sele/medical-doctor-physiciankosove-19000
5 Nurse/Kosove https://duapune.com/jobs/infermier-ndihmesmjek/duapune/novo-selo/nursekosove-18999
6 Ekonomiste https://duapune.com/jobs/ekonomist/algrafika/tirane/ekonomiste-19012
7 Menaxher/e Marketingu https://duapune.com/jobs/marketing/hari-lena-group/tirane/menaxhere-marketingu-bmw-dhe-mini-19011
8 Menaxher/e Shitje (Inspektor/e Zone) https://duapune.com/jobs/menaxhim/royal-shpk/tirane/menaxhere-shitje-inspektore-zone-19009
9 Koordinator/e Shitjesh https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/hari-lena-group/tirane/koordinatore-shitjesh-19006
10 Specialist Shitjesh në terren për Tiranën https://duapune.com/jobs/shitje/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/specialist-shitjesh-ne-terren-per-tiranen-19005
11 Ekonomist/e https://duapune.com/jobs/financier/royal-shpk/tirane/ekonomiste-19004
12 Agjent shitje direkte dhe parashitje https://duapune.com/jobs/shitje/royal-shpk/tirane/agjent-shitje-direkte-dhe-parashitje-19003
13 Web-Developer https://duapune.com/jobs/programues-ne-web/rash/tirane/web-developer-18997
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...