Wednesday, April 21, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (15-12-2015)

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Duapune-E-MARTEProgramme Officer on Child Protection (Albania)         https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/terre-des-hommes-mission/tirane/programme-officer-on-child-protection-albania-1837

Child Protection Coordinator (Albania)         https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/terre-des-hommes-mission/tirane/child-protection-coordinator-albania-18371

Audit i Brendeshem         https://duapune.com/jobs/financier/unipress-shpk/tirane/audit-i-brendeshem-18373

System Sales Analyst       https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/coca-cola-bottling-shqiperia-shpk/tirane/system-sales-analyst-18362

Buyer (blerës)       https://duapune.com/jobs/specialist-prokurimi/conad-albania-shpk/tirane/buyer-bleres-18363

Responsabile Call Center Commerciale        https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/consulcesi-service-shpk/tirane/responsabile-call-center-commerciale-18361

Quality Assurance       https://duapune.com/jobs/linguistike/consulcesi-service-shpk/tirane/quality-assurance-18360

Consulenti Madrelingua Italiana per le Campagne di ADSL       https://duapune.com/jobs/operator/sostariffeit/tirane/consulenti-madrelingua-italiana-per-le-campagne-di

Consulenti Inbond Commerciale di ADSL (Sede Bllok)        https://duapune.com/jobs/operator/sostariffeit/tirane/consulenti-inbond-commerciale-di-adsl-sede-bllok-1

Costumer Service       https://duapune.com/jobs/crm-menaxhimi-i-marredhenieve-me-klientin/fm-reklama/tirane/costumer-service-18374

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...