Wednesday, January 20, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (15-04-2015)

Duhen lexuar

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

Duapune-E-MERKURE

 

 

 

 

 

 

 

Specialist IT  https://duapune.com/jobs/15255

Analist Programator JAVA2EE, STRUTS 2  https://duapune.com/jobs/15247

Developer   https://duapune.com/jobs/15259

Mjek Stomatolog   https://duapune.com/jobs/15256

Konsulent Marketingu/Shitjesh   https://duapune.com/jobs/15262

Speciliste Shitjesh   https://duapune.com/jobs/15261

Sales Analysis Assistant https://duapune.com/jobs/15254

Asistente ne Departamentin e Shitjeve https://duapune.com/jobs/15243

Recepsioniste https://duapune.com/jobs/15248

Hostess   https://duapune.com/jobs/15257

Banakier/e https://duapune.com/jobs/15245

Magazinier/e   https://duapune.com/jobs/15253

Operatore Telefonico   https://duapune.com/jobs/15250

Nuova commessa Inbound   https://duapune.com/jobs/15249

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...