Monday, October 19, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (14-11-2015)

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Duapune-E-SHTUNEDrejtues/e Shitjesh dhe Marketingu       https://duapune.com/jobs/menaxhim/emigres-sh-p-k/tirane/drejtuese-shitjesh-dhe-marketingu-17998

Oficer kredie dega Lushnje       https://duapune.com/jobs/analist-kredie/unioni-shkk/lushnje/oficer-kredie-dega-lushnje-17994

Agjent Shitjesh Femer         https://duapune.com/jobs/menaxhim/bbd-shpk/tirane/agjent-shitjesh-femer-17990

Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Gjirokastër         https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/sigal-uniqa-group-austria/gjirokaster/specialist-i-marrjes-ne-sigurim-dega-gjirokaster-1

Ndihmës Ekonomiste         https://duapune.com/jobs/ekonomist/dast-sha/tirane-durres/ndihmes-ekonomiste-17989

Web Developer        https://duapune.com/jobs/informaticien/cmsjunkie/tirane/web-developer-17988

PHP Senior Developer – Software architect             https://duapune.com/jobs/informaticien/cmsjunkie/tirane/php-senior-developer-software-architect-17987

Parr shpk cerca operatori per un’attività di assistenza clienti via chat in forma scritta            https://duapune.com/jobs/operator/parr-shpk/tirane/parr-shpk-cerca-operatori-per-unattivita-di-assist

Kryekamarier/Kamarier         https://duapune.com/jobs/turizem/best-western-premier-ark-hotel/tirane/kryekamarierkamarier-17995

Pasticier         https://duapune.com/jobs/shitje/carrefour/tirane/pasticier-17958

Sherbim me motor        https://duapune.com/jobs/sherbim-transporti-dhe-shperndarje/grupi-kadiu/fier/sherbim-me-motorr-17957

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...