Wednesday, October 28, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (14-09-2015)

Duhen lexuar

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Duapune-E-HENEMenaxher Shitje       https://duapune.com/jobs/shitje/regina-caffe/tirane/menaxher-shitje-17241

Menaxher shitje rajonal (lokal) Fier       https://duapune.com/jobs/shitje/regina-caffe/fier/menaxher-shitje-rajonal-lokal-fier-17242

Menaxher shitje rajonal (lokal) Gjirokaster       https://duapune.com/jobs/shitje/regina-caffe/gjirokaster/menaxher-shitje-rajonal-lokalgjirokaster-17243

Menaxher shitje (lokal), Shkoder       https://duapune.com/jobs/shitje/regina-caffe/shkoder/menaxher-shitje-lokal-shkoder-17244

Punonjes shitje ne bar kafe         https://duapune.com/jobs/shitje/regina-caffe/tirane/punonjes-shitje-ne-bar-kafe-17246

Punonjes Shitje per rajonin jug       https://duapune.com/jobs/shitje/regina-caffe/tirane/punonjes-shitje-per-rajonin-jug-17247

Punonjes Shitje per rajonin veri      https://duapune.com/jobs/shitje/regina-caffe/tirane/punonjes-shitje-per-rajonin-jug-17248

Inxhinier Elektrik        https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektrik/regina-caffe/tirane/inxhinier-elektrik-17245

PHP Senior Developer – Software architect      https://duapune.com/jobs/informaticien/cmsjunkie/tirane/php-senior-developer-software-architect-17224

Web Developer        https://duapune.com/jobs/informaticien/cmsjunkie/tirane/web-developer-17226

Front end developver        https://duapune.com/jobs/informaticien/cmsjunkie/tirane/front-end-developver-17225

Operatore dhe Team Leader        https://duapune.com/jobs/operator/business-call/tirane/operatore-dhe-tema-leader-17222

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...