Saturday, January 16, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (14-04-2015)

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Duapune-E-MARTE

 

 

 

 

 

 

 

Asistente  https://duapune.com/jobs/15227

Recepsionist/e  https://duapune.com/jobs/15236

Segretaria https://duapune.com/jobs/15207

Menaxher Shitjesh https://duapune.com/jobs/15222

Agjent/e Marketingu https://duapune.com/jobs/15233

Angjent shitjesh dhe marketing  https://duapune.com/jobs/15237

Kamarier/e https://duapune.com/jobs/15224

Teknik i Fibres Optike  https://duapune.com/jobs/15226

Kamarier/ Kamariere  https://duapune.com/jobs/15225

Zhvillues Crystal Reports   https://duapune.com/jobs/15239

MS SQL Server DBA https://duapune.com/jobs/15242

Zhvillues JAVA  https://duapune.com/jobs/15241

Zhvillues c# .NET https://duapune.com/jobs/15240

Zhvillues T-SQL  https://duapune.com/jobs/15238

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...