Saturday, January 23, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (13-11-2015)

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Duapune-E-PREMTERegional Finance and Administration Manager (Albania and Kosovo)       https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/terre-des-hommes-mission/tirane/regional-finance-and-administration-manager-albani

Regional Administration Manager (Albania and Kosovo)       https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/terre-des-hommes-mission/tirane/regional-administration-manager-albania-and-kosovo

Menaxher Projekti       https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxher-projekti-17972

Menaxher/e Shitjesh      https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxhere-shitjesh-17975

Menaxher/e Rajonal Shitjesh          https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxhere-rajonal-shitjesh-17977

Menaxher Shitjesh për Agjenci Publicitare         https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxher-shitjesh-per-agjenci-publicitare-17978

Programues           https://duapune.com/jobs/programues/profesionisti-recruitment-agency/tirane/programues-17979

Korrier       https://duapune.com/jobs/sherbim-transporti-dhe-shperndarje/nettrade-albania-shpk/tirane/korrier-17980

Consulente telefonico – lingua francese       https://duapune.com/jobs/operator/consulcesi-service-shpk/tirane/consulente-telefonico-lingua-francese-17981

Call Center Menaxher          https://duapune.com/jobs/menaxhim/consulcesi-service-shpk/tirane/call-center-menaxher-17982

Supervisore lingua inglese         https://duapune.com/jobs/specialist/consulcesi-service-shpk/tirane/supervisore-lingua-inglese-17984

Operator/e i kamerave të sigurisë         https://duapune.com/jobs/shitje/carrefour/tirane/operatore-i-kamerave-te-sigurise-17986

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<