Friday, January 22, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (13-1-2016)

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Duapune-E-MERKURECustomer Support Engineer           https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/infigo-is-shpk/tirane/customer-support-engineer-18637

Customer Service Consultant           https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/duapune/tirane/customer-service-consultant-18635

Menaxher Shitjesh për Agjenci Publicitare             https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxher-shitjesh-per-agjenci-publicitare-18633

Systems Support & Development Senior specialist           https://duapune.com/jobs/informaticien/banka-nbg-albania/tirane/systems-support-development-senior-specialist-1864

Arkiviste           https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/duapune/tirane/arkiviste-18636

Operatorë në gjuhën Gjermane dhe Suedeze         https://duapune.com/jobs/operator/bambus-call-center/tirane/operatore-ne-gjuhen-gjermane-dhe-suedeze-18643

Slot Attendant (f)         https://duapune.com/jobs/turizem/regency-casino-tirana/tirane/slot-attendant-18652

Cage Cashier (f)           https://duapune.com/jobs/turizem/regency-casino-tirana/tirane/cage-cashier-18651

Krupiere (f)          https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/regency-casino-tirana/tirane/krupiere-18650

Casino Security Officer (external/internal)            https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/regency-casino-tirana/tirane/casino-security-officer-externalinternal-18649

Waitress (f)          https://duapune.com/jobs/turizem/regency-casino-tirana/tirane/waitress-f-18648

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...