Wednesday, April 21, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (13-05-2015)

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Duapune-E-MERKUREShef Kuzhine    https://duapune.com/jobs/15775

Inxhinier Topograf     https://duapune.com/jobs/15792

Inxhinier Gjeodet    https://duapune.com/jobs/15790

Topograf     https://duapune.com/jobs/15789

Inxhiner Elektrik     https://duapune.com/jobs/15774

Bank Branch Manager – Elbasan     https://duapune.com/jobs/15815

Drejtor i Shitjeve Biznes    https://duapune.com/jobs/15805

Sales and Marketing Manager    https://duapune.com/jobs/15780

Sales / Marketing     https://duapune.com/jobs/15766

Menaxhere    https://duapune.com/jobs/15804

Ekonomist/e    https://duapune.com/jobs/15802

Asistente Zyre     https://duapune.com/jobs/15806

Maktoeditor i sektorit Online   https://duapune.com/jobs/15781

PHP Developer    https://duapune.com/jobs/15776

Kasiere   https://duapune.com/jobs/15813

Banakier/e    https://duapune.com/jobs/15812

Kamarier/e    https://duapune.com/jobs/15811

Kamarier    https://duapune.com/jobs/15803

Shitse     https://duapune.com/jobs/15814

Shofer    https://duapune.com/jobs/15783

Operatori Telefonici Inbound    https://duapune.com/jobs/15800

Operatori/Team Leader     https://duapune.com/jobs/15796

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...