Monday, October 19, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (13-04-2015)

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Duapune-E-HENE

 

 

 

 

 

 

 

Specialist Ligjor https://duapune.com/jobs/15208

Area manager per zonen e Jugut https://duapune.com/jobs/15200

Agjent/e Shitjesh Tirane https://duapune.com/jobs/15205

Arketare Korçe https://duapune.com/jobs/15204

Arketare https://duapune.com/jobs/15213

Agjent Shitje Tirane https://duapune.com/jobs/15203

Ekonomiste/ Operatore kompjuteri  https://duapune.com/jobs/15201

Agjente shitjesh https://duapune.com/jobs/15151

Inxhinier/e https://duapune.com/jobs/15217

Montator terreni per konstruksione metalike https://duapune.com/jobs/15218

Specialist Montator   https://duapune.com/jobs/15210

Specialist për Faturim-Magazinime https://duapune.com/jobs/15221

Zyre suporti (back office) gjuha Spanjolle https://duapune.com/jobs/15211

Kamarier Restoranti  https://duapune.com/jobs/15219

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...