Saturday, October 31, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (12-10-2015)

Duhen lexuar

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

Duapune-E-HENEKeshilltar Financiar Lezhe       https://duapune.com/jobs/analist-kredie/noa/lezhe/keshilltar-financiar-lezhe-17548

Specialist Shitje         https://duapune.com/jobs/shitje/abissnet-sha/tirane/specialiste-shitje-17579

Specialist i Burimeve Njerezore        https://duapune.com/jobs/menaxhim/abissnet-sha/tirane/specialist-i-burimeve-njerezore-17578

Senior Technical Lead (Java)        https://duapune.com/jobs/programues/scopic-software/tirane/senior-technical-lead-java-17577

Audio Programming Expert         https://duapune.com/jobs/programues/scopic-software/tirane/audio-programming-expert-17576

Asistente Ekonomiste          https://duapune.com/jobs/ekonomist/bbd-shpk/tirane/asistente-ekonomiste-17570

Shites ne Departamentin e Ngrohje –Ftohjes          https://duapune.com/jobs/shitje/megatek-albania/tirane/shites-ne-departamentin-e-ngrohje-ftohjes-17569

Shites ne Departamentin e Drurit          https://duapune.com/jobs/shitje/megatek-albania/tirane/shites-ne-departamentin-e-drurit-17568

Shites ne Departamentin e Drurit          https://duapune.com/jobs/shitje/megatek-albania/tirane/shites-ne-departamentin-e-drurit-17567

Operatore turistike dhe makinash me qira         https://duapune.com/jobs/turizem/albakontroll-shpk/tirane/operatore-turistike-dhe-makinash-me-qira-17571

ANALISTA di PORTAFOGLIO         https://duapune.com/jobs/analist-kredie/parr-shpk/tirane/analista-di-portafoglio-17575

Punesim ne Gjermani         https://duapune.com/jobs/artizan/europe-agency/gjermani/punesim-ne-gjermani-17574

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...