Thursday, October 22, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (12-1-2016)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Duapune-E-MARTEProduct Manager       https://duapune.com/jobs/menaxhim/infosoft-office/tirane/product-manager-18618

Business Analyst         https://duapune.com/jobs/statisticien/find-shpk/tirane/business-analyst-18620

IT Security Administrator           https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/st-albania-shpk/tirane/it-security-administrator-18559

Menaxher Marketingu         https://duapune.com/jobs/marketing/balkan-trans-albania/tirane/menaxher-marketingu-18632

IP Networking Systems Specialist       https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/telekom-albania/tirane/ip-networking-systems-specialist-18630

Team Leader        https://duapune.com/jobs/operator/sostariffeit/tirane/team-leader-18626

Menaxher Marketingu         https://duapune.com/jobs/marketing/mia-shpk/tirane/manaxher-marketingu-18625

Agjent shitjesh në terren për zonën e Tiranës        https://duapune.com/jobs/shitje/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/agjent-shitjesh-ne-terren-per-zonen-e-tiranes-1863

Teknik për telefona          https://duapune.com/jobs/inxhinier-telekomunikacioni/balfin/tirane/teknik-per-telefona-18629

Teknik pajisje elektroshtepiake te bardha        https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektrik/balfin/tirane/teknik-pajisje-elektroshtepiake-te-bardha-18628

Asistente e klienteles (shitese/shites)        https://duapune.com/jobs/shitje/mia-shpk/tirane/asistente-e-klienteles-shiteseshites-18624

Asistente ne Departamentin e Finances        https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/kead/tirane/asistente-ne-departamentin-e-finances-18616

Operatore telefonik ne Gjermanisht        https://duapune.com/jobs/operator/weconnect/tirane/operator-telefonik-ne-gjermanisht-18621

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...